KTMF DÍSZOKLEVÉL

Tisztelt Széchenyi Alumni!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Széchenyi István Egyetemen immár 50 éve oklevelet szerzett alumnikat köszönthetjük. Intézményünk minden végzett hallgatót megbecsül, és fontosnak tartja, hogy együtt ünnepeljen a jogelőd intézményekben végzettekkel. A Széchenyi István Egyetem ezért díszoklevelet adományoz azoknak a végzetteknek, akik oklevelüket legalább 50 éve szerezték meg.

Az alábbiakban pedig engedje meg, hogy segítséget nyújtsunk a díszoklevél-igénylés részleteivel kapcsolatban. 

A regisztráció időszaka:

2024. JANUÁR 15. – 2024. MÁRCIUS 31.

A díszoklevél átvételére jogosult:

– az a volt hallgatónk, akinek felsőfokú oklevelét 1974-ben vagy azt megelőzően Győrött, illetve az alább felsorolt jogelőd intézmények valamelyikében állították ki.

Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola

Felsőfokú Gépjárműközlekedési Technikum

Felsőfokú Távközlési Technikum

Felsőfokú Vasútforgalmi Technikum

Adományozó intézmény : Széchenyi István Egyetem

Fontos, hogy a díszoklevél adományozása nem automatikus, azt igényelni szükséges az alább található elektronikus űrlap kitöltésével.

Az igénylést benyújthatja:

– a volt hallgató,

– a volt hallgató nevében közeli hozzátartozója, szaktársa, oktatója

– az a volt hallgatónk, aki korábban nem vett még át aranydiplomát.

Kollégáink minden esetben ellenőrzik a dokumentumok hitelességét, és ezek tükrében döntenek a díszdiploma kiállításáról, amelyről minden igénylőnek visszajeleznek az általa megadott e-mail elérhetőségen. A kérelmek beérkezési határideje: 2024. MÁRCIUS 31. 

Fontos: a jelzett időponton túli késedelmes igénylések elbírálása mindenkor a következő évben esedékes új jelentkezés esetén.

A díszdiplomák adományozása vagy postai kiküldése 2024 nyarán esedékes az előzetes tervek szerint, azonban intézményünk fenntartja a jogot, hogy ezt az időpontot módosítsa. Ezzel együtt a díszdiploma-átadó ünnepség pontos részleteiről (dátuma, helye, menetrendje) a regisztrációs időszakot követően, tehát  értesítjük az érintetteket.

A kitöltéshez szükség lesz az oklevele számára, ezért kérjük, készítse elő diplomáját. Fontos, hogy az űrlapot a KÜLDÉS gomb megjelenéséig, tehát végig ki kell tölteni ( az űrlapon belül a KÖVETKEZŐ gombra kattintva tud haladni ). A regisztráció sikerességét egy visszaigazoló e-mail formájában a megadott e-mailcímre küldve jelezi a rendszer. Amennyiben nem kap visszaigazoló e-mailt, a regisztráció nem volt sikeres.

További kérdés esetén az alumni@sze.hu e-mail-címen állunk szíves rendelkezésére.

Az űrlap kitöltéséhez kattintson!

A Széchenyi István Egyetem visszavárja!

Üdvözlettel:

Széchenyi István Egyetem

Alumni és Wellbeing Központ

Borítókép: Könczöl János