Szervezetünk összefogja a Széchenyi István Egyetemen és jogelőd intézményeiben tanult hallgatóit, s számukra lehetőséget biztosít kapcsolattartásra az egyetemi polgárokkal, szakmai karrierjük építésének támogatására.

Célunk egy globális szakmai-közösségi hálózat kiépítése, amely összeköti az alma mater iránt elkötelezett öregdiákokat egy aktív és kollaboratív, oda-vissza ható együttműködésben.

Alumnik számára találkozókat is szervezünk, amely magában foglalja a szállás, terem és az étterem lefoglalását, valamint színvonalas programelemeket is biztosítunk a jelenlévőknek. A találkozókon igény szerint campus-körbevezetéssel, laborlátogatással, előadással készülünk végzettjeinknek.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az alumni találkozókat előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani Önök számára. Különös tekintettel hétvégékre eső alumni találkozók esetében legalább egy hónappal az esemény előtt legyenek kedvesek felvenni velünk a kapcsolatot, hogy az időpontot egyeztetni tudjuk minden kollégánkkal. Megértésüket megköszönve szeretnénk tájékoztatni Önöket arról is, hogy ünnepnapokon az alumni találkozók megtartására nincs lehetőség. 

Irodánkban (9026, Győr, Egyetem tér 1., Igazgatási épület 108.) szívesen látjuk végzett hallgatóinkat, állunk szíves rendelkezésünkre telefonon és e-mailben is. Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, szeretne részt venni alumni találkozón vagy cikktémát javasolna, kérem, jelezze az alumni@sze.hu e-mail-címen vagy hétköznapokon munkaidőben a +36 96 503 400/3158-as telefonszámon.