„Ha az alma mater a virág, az alumni az illat,
és ha az alumni a fáklya, az alma mater a tűz forrása.”

Tisztelt Látogató! 

A Széchenyi István Egyetem (SZE) minden alumnit, azaz végzett hallgatót, doktoranduszt megbecsül. Egykori hallgatóink elégedettsége és alma mater iránti elkötelezettsége kiemelten fontos intézményünk számára.

Szervezetünk fő célja, hogy a Széchenyi István Egyetemen és jogelőd intézményeiben tanult hallgatóit összefogja, és számukra lehetőséget biztosítson a kapcsolattartásra az egyetemi polgárokkal, szakmai karrierjük építésének támogatására. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatos tájékoztatást adjunk az egyetem legfontosabb híreiről, fejlesztéseiről és a továbbtanulási lehetőségekről, különféle – kizárólag a SZE alumni közösség tagjait megillető – exkluzív kedvezményekről. Az alma materben diplomát, tudományos fokozatot szerzők számára emellett számos üzleti és laborszolgáltatás, vállalkozásfejlesztési pályázat és rendezvény érhető el, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérnie SZE Alumni Facebook-oldalunkat és honlapunkat, az alumni.sze.hu-t is.  

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van vagy cikktémát javasolna, kérem, jelezze az alumni@sze.hu címen.

Tevékenységeink

1. Ügyfélfogadás, alumni találkozók

Célunk egy globális szakmai-közösségi hálózat kiépítése, amely összeköti az alma mater iránt elkötelezett öregdiákokat egy aktív és kollaboratív, oda-vissza ható együttműködésben.

  • Alumnik számára találkozókat szervezünk, melyre igény szerint campus-körbevezetéssel és előadással készülünk végzettjeinknek.
  • Alumni referensünk kiemelten fontosnak tartja a gördülékeny kapcsolattartást.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, szeretne reszt venni alumni találkozón vagy cikktémát javasolna, kérem, jelezze az alumni@sze.hu címen.

2. Tartalomkészítés, adatbázis-fejlesztés 

Tevékenységünk alapját a folyamatosan bővülő és frissített alumni adatbázisunk képezi.

Amennyiben cikktémát javasolna vagy szeretne feliratkozni a SZE alumni hírlevélre, kérem, jelezze az alumni@sze.hu címen.

3. Végzős csomagok 

A Szolgáltató Központ és Kollégium állítja össze a végzős csomagokat, majd gondoskodik az átvételi lehetőségek biztosításáról. 

Segédlet a végzős csomaghoz és az előrendelés-aktiváláshoz ITT elérhető.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, kérem, jelezze az vegzoscsomag@sze.hu  címen.

Üdvözlettel, 

Alumni és Wellbeing Központ

Széchenyi István Egyetem